Atria müügidirektor Meelis Laande sõnul on Eesti esimeste lahti lõigatud toorvorstide näol tegemist mugavustootega, mis on valmistatud uudse tehnoloogia abil. „Liharikkad lahti lõigatud toorvorstid on sellelaadsete toodete teerajajad, kuna vorstid on ette valmistatud selliselt, et need saab kohe grillile asetada,“ ütles Laande. „Ma usun, et mäletame kõik seda aega, mil poodidesse jõudsid viilutatud pagaritooted. Kuigi olime varasemalt harjunud ostma leiba ja saia pätsi kujul ja ise seda lahti lõikama, siis on tänaseks viilutatud tooted muutunud elementaarseks turustandardiks. Samasuguse paralleeli tooksin ka meie lahti lõigatud toorvorstikestega, kuna neid on selgelt mugavam kasutada ning enam ei ole vaja nuga, et vorste lahti lõigata,“ märkis Laande.

Maks&Mooritsa tootmisdirektor Veiko Semjonovi kinnitusel tegeletakse pidevalt tootearendusega ja saabuvale grillihooajale mõeldes tekkiski mõte üllatada tarbijat millegagi, mis nende elu lihtsamaks muudab. Seetõttu lisanduski kaks uut toodet Maks&Mooritsa traditsiooniliste lambasooles toorvorstide kõrvale. „Lahti lõigatud toorvorstide eeliseks on see, et vorstid on paraja suurusega ja ühepikkused,“ ütles Semjonov. Esimesed kaks liharikast toorvorsti, mis lahti lõigatult poelettidele jõuavad, on 88% lihasisaldusega kolme sibula toorvorstikesed ja 91% lihasisaldusega ürdi toorvorstikesed.