The Insider toob välja toiduained, mida peaks hoiustama külmkapis, mitte köögis toatemperatuuril.

Sidrun ja laim

Tsitruselised puuviljad nagu sidrun ja laim lähevad köögikapi peal kiirelt kuivaks. Külmkapis jääb sidrun või laim mahlakaks kuni kolm kuud.

Ketšup

Ketšup läheb toatemperatuuril halvaks paari nädalaga, paljudel kestab ketšupipudel aga palju kauem.

Mais

Kui sa just ei kavatse värsket maisi päeva või paari jooksul ära süüa, on mõistlikum see külmkappi panna. Hea nipp on see veel kilekotti panna, et säiliks võimalikult palju maitset.

Koogid

See reegel kehtib veel eriti rangelt kookide kohta, kus on peal vahukoort või värskeid puuvilju.

Avokaadod

Avokaado ostmine on nagu loterii - vili on täpselt küpse vaid lühikest aega enne kui see liiga pehmeks läheb. Kui sa parasjagu avokaadot süüa ei taha, on see mõistlik külmkappi panna, et see liiga kiirelt ei küpseks.

Sojakaste

Sojakaste ei lähe küll halvaks, kuid et see kõik oma maitseomadused säilitaks, tasub see külmikusse pista.

Lahti lõigatud tomatid

Kui sa tomatit veel lahti lõiganud pole, siis tasub maitse säilitamiseks hoida see toatemperatuuril. Kui aga noaga juba tomati lahti lõiganud oled, siis pane see külmkappi.